Lekkere granola met noten van Allnuts

Mensen vragen mij vaak wat mijn lekkere granola zijn unieke smaak geeft. Het antwoord? Hij is het resultaat van kwaliteitsvolle en gezonde grondstoffen, een ambachtelijke bereiding én heel veel liefde. En voor die kwaliteitsvolle grondstoffen werk ik samen met Allnuts. Mijn granola zit boordevol verschillende soorten noten en veenbessen van hen. Lynn’s granola is dus helemaal nuts van Allnuts!

Speciaal voor Lynn’s granola

Alco Kappé, bedrijfsleider van Allnuts: “Wij werken al een tijdje samen met Lynn en zijn erg fier dat we onze naam aan Lynn’s granola mogen verbinden. Wij passen ons aanbod aan noten en vruchten altijd aan de specifieke vragen van onze klanten aan. Ook voor Lynn leveren we maatwerk. Haar noten en vruchten moeten in stukjes zijn. Zo kan ze die perfect verwerken in haar lekkere granola.”


Lekkere nuts

“Wij staan voor topkwaliteit. Want een lekker en goed eindproduct begint met goede grondstoffen. Daarom werken wij met producenten en importeurs die speciaal voor ons produceren en importeren. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

“Ons aanbod bevat vruchten, ongeroosterde, geroosterde, gezouten, ongezouten, gekruide en ongekruide noten. We roosteren onze noten op een ambachtelijke manier en dat proef je. Zo onderscheiden onze noten zich van andere noten die het resultaat zijn van massaproductie. Onze klanten krijgen dus altijd kwaliteit!”

Originele verpakking

“Niet enkel de kwaliteit van Lynn’s granola straalt exclusiviteit uit. Ook de verpakking is uniek. Bij Allnuts werken we voor onze verpakkingen zonder tussenpersonen. We zaten dus aan de bron en hebben samen met Lynn de nieuwe verpakking van Lynn’s granola ontworpen. Dat potje is origineel en past echt bij Lynn’s granola.”

Een blijver

“Je zou kunnen denken dat granola een hype is. Maar ik denk dat Lynn’s granola nog lang succesvol zal zijn. De reden is simpel: dat de granola ambachtelijk bereid is, proef je echt! Ambachtelijk wordt een kwaliteitslabel dat staat voor een waardevol product. De lekkere granola van Lynn is dus een blijvertje!”



© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK