Granolarecepten voor een warme en gezonde winter

Nog heel even en we mogen weer hoog bezoek ontvangen van Koning Winter. Ik verwelkom hem met open armen! Want ik vind de winter een heel gezellige periode. En dat heeft heel wat te maken met de lekkernijen die ik dan op het menu zet. ;-)

In de winter is het dan wel koud en vroeg donker, maar al die ingeduffelde mensen, feeërieke verlichting en gezellige eindejaarssfeer maken mij gelukkig.

Gezond de winter door

Je moet natuurlijk in elk seizoen proberen om lekker en gezond te eten. Maar zeker in de winter is het belangrijk om genoeg gezonde voeding op het menu te zetten. Want je lichaam heeft dan veel energie nodig om te functioneren en ziektekiemen een lesje te leren. Je volstoppen met voedingssupplementen is helemaal niet nodig. Je kunt ook gewoon gaan voor lekkere en gezonde recepten met veel voedzame ingrediënten. Granola bijvoorbeeld!


Wat denk je van deze warme najaarstoppers?

Lekkere én voedzame granola

Als voedingsdeskundige en osteopaat hecht ik veel belang aan de smaak én de voedingswaarde van mijn granola. Daarom bevatten Totally Nuts en Crazy Chocolate geen bewaarmiddelen, toegevoegde suikers en kleur- of smaakstoffen. Alles wat je ziet en proeft is puur natuur! En alle ingrediënten zijn goed voor je gezondheid.

Enkele voorbeelden? In zowel Totally Nuts als Crazy Chocolate zitten havervlokken, een uitstekende bron van vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Mijn twee granolasoorten bevatten ook cashewnoten, die vol zink zitten en een belangrijke rol spelen in je immuniteit en de werking van je darmen.

En dan heb ik het nog niet gehad over de vele heilzame effecten van amandelen, veenbessen, walnoten en lijnzaad (Totally Nuts) en donkere chocolade en gojibessen (Crazy Chocolate). Je leest er meer over in het artikel 100 % natuurlijk en koolhydraatarm.

 



© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK