Granoladesserts en RAAMfood: een dynamisch duo!

Op zoek naar een stijlvol restaurant waar je kunt proeven van een lekker granoladessert met Lynn’s Granola? Ga dan naar RAAMfood in Lokeren!

In deze zaak met een ‘rechtstreeks van bij de boer’-mentaliteit staan gezonde voeding en respect voor producten centraal. Je geniet er van een wereldkeuken én overheerlijke desserts die klaargemaakt worden met Lynn’s granola. Medezaakvoerder Vic Christiaans vertelt graag over onze samenwerking en het dynamische duo granoladessertjes en RAAMfood.

RAAMfood goes local

Vic Christiaans: “RAAMfood staat voor een gezonde wereldkeuken met respect voor alle producten. We gebruiken heel veel bioproducten en koken zo gezond mogelijk. Dat betekent zo weinig mogelijk werken met producten die toegevoegde suikers bevatten. Je zou onze keuken een dieetkeuken kunnen noemen. Dat is meteen de link naar Lynn’s granola. Wij werken graag met lokale producten, ondernemers en boeren. Lynn komt van om de hoek én haar granola is erg lekker. Twee redenen om met haar samen te werken.”

Granola met passie

“Ik ken Lynn omdat ze hier soms komt eten. Een aantal van onze klanten zijn ook klant bij Goesting in Gezondheid. En die raadden ons aan om Lynn’s granola te gebruiken. En ze hadden gelijk! Het is een superproduct om mee te werken én te verkopen. Lynn vertelt het hele granolaverhaal met veel passie en haar concept past volledig bij onze zaak.”


Ambacht op handen gedragen

“Lynn’s granola wordt ambachtelijk bereid. En dat juichen we toe. Je proeft echt een verschil met de granola die je in de supermarkt koopt. Hij bevat ook natuurlijke zoetstoffen zoals agavesiroop en dat sluit perfect aan bij onze filosofie. Onze klanten merken echt dat het een kwaliteitsvolle, gezonde en ambachtelijke granola is.”

Granoladessert

“RAAMfood is fan van Lynn’s granola. We verwerken hem graag in onze dessertjes of gebruiken hem als krokante crumble. Onze chocolademousse zonder toegevoegde suikers met een topping van Crazy Chocolate is bijvoorbeeld het perfecte gezonde granoladessert. Maar je kunt Lynn’s granola ook terugvinden in onze vanille- en hazelnootparfait.”

Tevreden klanten en kindjes

“We gebruiken Lynn’s granola niet alleen in onze desserts, maar verkopen hem ook in ons biowinkeltje. De klanten zijn erg tevreden en komen telkens terug voor een nieuwe portie. Ook mijn kinderen houden van Lynn’s granola. Elke morgen eten ze ervan. En dat maakt me blij, want zo blijven ze weg van cornflakes of muesli vol toegevoegde suikers.”

Zin in een lekker granoladessert? Ga dan zeker eens langs bij RAAMfood. Of bestel zelf je pot Lynn’s granola om thuis te experimenteren!


© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK