Een heerlijke granolasnack: ideaal tijdens de examens!

Het is juni en dat wil zeggen dat niet alleen de temperatuur, maar ook de examenstress de hoogte ingaat. Examens vragen enorm veel energie en concentratie. Goed ontbijten, af en toe een pauze nemen, en bijtanken is dus de boodschap. En daar help ik die zwoegende studenten graag mee. Met een heerlijke granolasnack of gezond ontbijt bijvoorbeeld. Want dat zorgt voor de nodige energie en de ideale breaks tijdens de blok.

Lees maar eens wat studenten Febe Vanderhaeghe en Dana Baeyens over Lynn’s Granola te vertellen hebben ...

Lynn’s Granola als ontbijt: “Veel beter dan een boterham met choco!”

Febe Vanderhaeghe: “Ik zit in het vierde middelbaar en studeer moderne talen-wetenschappen. Op 12 juni beginnen mijn examens. En die bezorgen mij enorm veel stress. Maar wat moet, dat moet. Ik vat meestal alles samen en leer vooral hardop. Mijn favoriete vak is chemie. Daar scoor ik ook altijd heel goed op. Tijdens de examens start ik de dag altijd met een goed ontbijt. Ik eet dan Lynn’s granola met yoghurt en fruit. Die is superlekker en de verpakking is echt leuk! Ik ben blij dat ik Lynn’s granola heb leren kennen, want anders at ik elke ochtend boterhammen met choco. En zeg nu zelf, dat is toch niet zo gezond. Crazy Chocolate is mijn favoriete granola. Dan heb ik toch nog een beetje chocolade in de ochtend!”


Lynn’s granola als tussendoortje: “Crazy Chocolate met fruit en Griekse yoghurt … heerlijk!”

Dana Baeyens: “Ik zit in het vijfde middelbaar en studeer humane wetenschappen. De examentijd is een zware periode die veel energie vraagt. Ik leer altijd hardop en dat is vermoeiend. Af en toe heb ik dan behoefte aan een pauze. En dan eet ik Lynn’s granola! Dat is de ideale granolasnack voor een energieke boost. Lynn’s granola is licht, maar je voelt je toch voldaan. Ik combineer altijd de Crazy Chocolate met Griekse yoghurt en fruit. Voor ik Lynn’s granola ontdekte, at ik altijd een koek als tussendoortje. Maar granola is natuurlijk veel gezonder en het helpt me ook om meer fruit te eten. In de Crazy Chocolate zit ook pure chocolade, waardoor hij gezonder is dan andere granola. Ik raad Lynn’s granola dus zeker aan als gezond ontbijt of energieke snack voor alle studenten die examens hebben.”

PS Meer voedingstips voor de examenperiode? Lees dan mijn blog Gezonde voeding stimuleert je leervermogen op de website van Goesting in Gezondheid.


Go Crazy Chocolate!

Voel je energiek en kies bewust voor je gezondheid.
It feels so good!

Voeg 1 pot toe aan winkelmand
Of kies voor een proevertje van 5 euro


© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK