Een dag in het leven van Lynn

7.00 uur: wakker worden met de radio

Om zeven uur ’s ochtends gaat de wekker af. Ik strek me even uit, sta op en ga naar de badkamer. Het eerste wat ik doe? De radio aanzetten. Ik kan niet zonder muziek. Dus bij ons in huis weergalmt Studio Brussel van bij het krieken van de dag.

7.30 uur: granola-ontbijt met het hele gezin

Elke ochtend zitten we met het hele gezin aan de ontbijttafel. En hoe kun je de dag beter starten dan met een granola-ontbijt? We eten onze zelfgemaakte granola puur of met yoghurt. Maar af en toe maak ik ook granolapannenkoekjes of een lekkere én gezonde granolacake. Na het ontbijt breng ik Matteo naar school en ga ik naar mijn praktijk, Goesting in Gezondheid.


9.00 uur: naar de praktijk

Als osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeut help ik mensen met de sterke combinatie van voedings- en levensstijladvies en osteopathie om zich fitter en vitaler te voelen en lichamelijke ongemakken te overwinnen. Ik leer hun om gezonder te leven en hun lichaam beter te laten functioneren zonder hen te laten diëten. Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen om hun doelen te bereiken en hen opnieuw voluit van het leven te laten genieten.

13.00 uur: meezingen met Studio Brussel in de auto

Een dag doorkomen zonder muziek is onmogelijk voor mij. Onderweg naar een vergadering of afspraak zing ik altijd mee met de radio. Dat geeft me energie en pept me op. Zeker wanneer Foo Fighters of Red Hot Chili Peppers het beste van zichzelf geven. Muziek zorgt samen met mijn granola voor mijn dagelijkse dosis energie.


14.00 uur: vergaderingen en afspraken

Ik heb mijn eigen praktijk én een webshop. Ik heb dus elke dag wel een paar vergaderingen of afspraken. En dat vind ik heel leuk. Ik ga graag om met mensen en ik ontmoet elke keer weer interessante leveranciers, partners, klanten en patiënten. Nieuwe mensen ontmoeten is een van de tofste aspecten van mijn professionele leven.

18.00 uur: weer aan tafel met het gezin

Om 18.00 uur zitten we weer met het hele gezin aan tafel. Mijn man kookt elke dag. Hij doet dat graag en dus laat ik hem zijn pleziertje.  Geweldig toch, een man aan het fornuis. Van oer-Vlaamse kost tot speciale gerechtjes, Matteo en ik eten met veel smaak alles wat papa Peter klaarmaakt.

20.00 uur: bedtijd voor Matteo

Wanneer ik Matteo in bed stop, lees ik hem altijd een verhaaltje voor. Daarna vertellen we onze dag aan elkaar. Dat zijn echt momenten die ik enorm koester en waarnaar ik de hele dag uitkijk. Ik geniet elke keer weer van die laatste blik op hem net voor ik het licht uitknip.

23.00 uur: slaapwel allemaal

Eindelijk tijd om te gaan slapen. Na een lange dag kruip ik lekker onder de wol. Zo kan ik morgen fris en opgewekt beginnen aan een nieuwe dag vol verrassingen en ideeën.

Gezonde groeten

Lynn

PS Wil jij ’s morgens ook genieten van een lekker granola-ontbijt? Bestel dan meteen je persoonlijke dosis heerlijke energie:



© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK